HTML

meztelenek első blikkre

2011.12.01. 13:44 dislexikon

Berni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berni a tejlövés koronázatlan királynője volt. Különleges képességének híre szájról szájra terjedt a környéken, és Berni céllövöldéje hamarosan jól tejelő vállalkozássá nőtte ki magát. A férfiak sorba álltak Berni bemutatóján, hogy tanúja legyenek annak, ahogy előkapja soklövetűjét, és pontosan az előtte térdeplő ember szájába talál.

Szólj hozzá!

2011.11.14. 14:54 dislexikon

Adél

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senki nem tömte úgy a madarakat, mint Adél. Mielőtt elkezdőtött az etetés, jó melós módjára nekivetkőzött, amit vehetünk szó szerint, hiszen Adél azzal tisztelt meg minden egyes keze közé kerülő szárnyast, hogy anyaszült meztelenül rakta szájukba a falatot. Szerették is őt az állatok, csőrhagyomány útján terjedt odaadó tömőképessége. Nem kevésbé csodálták a falu gyeremekei, akik folyton ott sündörögtek körülötte, nehogy kifogyjon Adél a madaraknak szánt eledelből, és megakadjon keze felfelé majd lefelé irányuló finom mozgása, amely épp annyi örömöt okozott állatnak, mint a tátott szájú kisembereknek.

Szólj hozzá!

2011.11.01. 14:50 dislexikon

Kira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kira olyan előadóművész volt, akit nem csak testi adottságai miatt kísértek az emberek kitüntető figyelemmel. Persze nehezen lehetett figyelmen kívül hagyni festői vonásait, expresszív arckifejezését, ami mégis különlegessé tette őt, az a fura táncmix volt, amelyet a legnagyobb meglepetésre testének különböző, összehangolatlan részeivel adott elő. Míg lábaival lelkesen lejtette a pattogós charlestont, felsőtestével az electric boogie darabos robotmozgását mímelte.

Szólj hozzá!

2011.10.20. 14:56 dislexikon

Admira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Admira és férje nudista természetjáró volt. Míg mások meleg pulóverrel, esőkabáttal, alufóliába csomagolt vajas-szalámis szendviccsel, nejlonzacskóba burkolt, gumival biztosított meleg teával tömték meg hátizsákjukat, Admiráék mindentől megszabadulva, ruhájukat ledobálva (persze csak miután letette őket a busz) vetették bele magukat a simogató zöldbe. Néhanapján gyermekük is velük tartott, aki kevésbé rajongott a meztelenkedésért, lévén fiatal volt és szégyenlős. Mikor a kicsi megunta, hogy az állatok meztelen testére meresztgetik szemüket, felmászott egy fára, és sértődötten a lombok közé bújt. Bárhogy próbálta Admira lecsalogatni, a kisfiú nem engedett. Végül - hiába tiltakozott férje a nevelési módszerei ellen - a közelben talált almával sikerült Admirának újra magához édesgetni a gyereket.

Szólj hozzá!

2011.09.27. 12:21 dislexikon

Titanella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titanella igazi meztelen angyal volt alvás közben. Azonban ha megzavarták, azonnal előbújt belőle az ördög. Különösen utálta, ha idős férje a fürdőből kifelé megcsapkodta nedves törölközőjével. Ilyenkor égtelen haragra gerjedt, és lepedőjét maga alól előhúzva készült a kegyetlen bosszúra.

Szólj hozzá!

2011.09.15. 12:28 dislexikon

Szira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szira kígyóidomárként dolgozott. Minél többet trenírozta kis kedvenceit, annál jobban kiismerte őket. Mikor Sziszeró nem hallgatott a szép szóra, Szira ledobta ruháit, ugyanis rájött, hogy a kígyót elbűvöli meztelensége: szívesebben ágaskodik, csúszik-mászik a lábai előtt, mintha a lány a megszokott tréningruháját ölti magára. Ilyenkor Sziszeró kedvenc apportírozó botját is bevetette Szira, hogy ráadja a nyakörvet, és együtt indulhassanak végre a városba.

Szólj hozzá!

2011.09.05. 12:34 dislexikon

Anna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annának már nagyon kellett pisilni. Mivel azonban sokadmagával osztozott egy közös wc-n, nem tudott akkor kimenni, amikor a kedve vagy a hólyagja úgy tartotta, komoly időbeosztáshoz kellett tartania magát. Ilyenkor meztelenre vetkőzött, hogy egyetlen ruhadarabja se akadályozza a szükség perceiben, kezébe kapta a csörgőórát, és feszengve számolta a másodperceket.

Szólj hozzá!

2011.08.21. 12:37 dislexikon

Aglaia, Eufrozina, Thália

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hódít a petanque.Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint Aglaia, Eufrozina és Thália, a női petanque-csapat gyönyörű istennői. Az ügyes kezű lányok néha a pályán kívül is egy csapatot alkotnak, figyeljük csak meg, milyen gyengéden bánnak egymással és a golyókkal!

Szólj hozzá!

2011.07.20. 12:41 dislexikon

Karolin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karolin igazán furcsa hobbit választott magának, szabadidejében támaszték volt. Több híres festmény fűződik a nevéhez, amelyekhez karót állt: képünkön épp egy pálmalevélről készülő akthoz biztosít elengedhetetlen támogatást.

Szólj hozzá!

2011.06.28. 15:02 dislexikon

Lukrécia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukrécia nehezen viselte férje szagát. Mikor a férfi hazatért otthonába, és erőszakkal rá akarta venni őt, igyon vele egy jó pohárral, Lukréciát nem is ura heve, hanem alkoholos kipárolgása ijesztette meg. Ilyenkor bármilyen keze ügyébe kerülő anyaggal próbálta felitatni a fertelmes szagot árasztó izzadságot.

Szólj hozzá!

2011.05.29. 15:28 dislexikon

Adrienn

Adriennek a gatyája is ráment az akrobatikára. Barátnői hiába figyelmeztették, ne költsön annyit egymásba gabalyodó izmos artistákra, ő hajthatatlan volt: a ruháit is zálogba adta, hogy kifizethesse őket. Ám amikor már csak egy függönyt tudod magára kapni, hogy valamivel eltakarja testét, az akrobatapár egy újabb fantasztikus mutatvánnyal állt elő: az egyikük a fejére kapta a másikat, és úgy parádézott Adrienn előtt, aki utolsó értékével, a gyűrűjével honorálta az előadást.

Szólj hozzá!

2011.05.11. 15:32 dislexikon

Kolumba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolumba sokiág próbálta eltitkolni szenvedélyét a világ elől, ezért rendszerint az erdőbe járt kiélni azt. A lány ugyanis nekroornitofil volt, attól indult be igazán, ha halott madarakkal dörzsölte be a testét. A leggyakoribb partnerei galambok voltak, de szívesen kenegette magát szarka-, rigó- és kakukktetemekkel is.

Szólj hozzá!

2011.05.02. 15:35 dislexikon

Strüszi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strüszit a háta mögött mindenki csak Pistikének csúfolta. Ő azonban modellt feküdt bárkinek, akinek volt hozzá gyomra, hogy megörökítse fiús bájait. Barátnőire és rokonaira ilyenkor váratlan émelygés tört, volt, aki a hasát szorongatta, unokatestvére a komódba hányt, többen az ablakon kihajolva könnyítettek magukon, míg Strüszi anyukája zongoraszóval próbálta elnyomni az öklendezők kórusát.

Szólj hozzá!

2011.04.25. 15:36 dislexikon

Éva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden napra egy alma - tartja a mondás, és Éva komolyan is veszi azt. Hogy mitől ilyen huncut a mosolya? Nem kertelek sokat, megmondom: Éva bizony vegafil. Teste nem fogad be férfit vagy bármilyen más hús alapú szervezetet, Éva csak gyümölcsökkel hajlandó hálni, amibe természetesen a zöldségek is beleférnek.

Szólj hozzá!

2011.04.18. 15:39 dislexikon

Zenóbia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zenóbia egy különleges betegségben, kaméleonmellűségben szenvedett. Ez az apró rendellenesség még nem okozott volna nagy galibát a mindennapokban, ha nem társul hozzá egy másik, jelesül, hogy Zenóbia bal mellének bimbója hűen követte bal szemének izgágaságát. E két nyavalya már képes volt kizökkenteni akár egy teniszmérkőzés egész közönségét, akik szájtátva bámulták mell és szem sosem látott együttműködését.

Szólj hozzá!

2011.03.31. 15:43 dislexikon

Titanilla

Titanillának, a falu göndör szépségének észjárását nem volt nehéz kiismerni. Az idősebbek ezért sokat jártak hozzá. Rendszerint vetkőzős kő-papír-ollóval nyerték le róla a ruhákat, és csak akkor engedtek neki egy jelentéktelen győzelmet, mikor már markukban volt a lány.

Szólj hozzá!

2011.03.22. 14:55 dislexikon

Melinda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megdöbbentő paparazzi kép került elő Szíj Melindáról. Melinda fiatal korában hűs forrásvízben szerette szabadjára engedni testét és torkát, ilyenkor köréje gyűltek az erdő lakói megcsodálni meztelen hangját. Egy alkalommal kitartó paparazzi fotós kapta le Melindát gyakorlás közben, akinek az énekét hallva még Bin Laden is előbújt rejtekéből, és elégedett csettintéssel nyugtázta az előadást.

Szólj hozzá!

2011.02.27. 14:58 dislexikon

Dormia

Dormida imádott vadkempigezni. Ha már unta a falu nyüzsgését, kiköltözött a természetbe.Melegebb napokon leterítette a vízlepergető ponyvát, feje alá tömte a sátorvásznat, fogta magát, és a meztelen ég alatt aludt.

Szólj hozzá!

2011.02.20. 15:00 dislexikon

Petronella

Petronella sokat járt csontkovácshoz. Imádta, mert itt átmozgatták elmacskásodott tagjait, értő kis kezek masszírozták ki halántékából a kínzó fejfájást, sőt, az akupunktúra legújabb vívmányát is bevetették, hogy eltávolítsák jobb kezéből a görcsöt: gyógycérnát fűztek óriási tűbe, és azzal szurkálták fáradt, meztelen testét.

Szólj hozzá!

2011.02.15. 15:04 dislexikon

Pompeia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül fény derült a meztelen igazságra: Pompeia, ha már mindenki lelépett a medencéből, a lelátó kövén szereti fojtogatni magát saját fűzésű gyöngy nyakláncával.

Szólj hozzá!

2011.02.06. 15:06 dislexikon

Allegri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ifjúsági és fúvószenekar junior tagozatának ébren maradt tagjai kimerülve fújták Allegri bemutatója alatt, aki le-lehunyta már szemét, mikor felállította a "leghosszabb beszéd egy óriási tálról meztelenül" Guiness-rekordját.

Szólj hozzá!

2011.01.31. 15:09 dislexikon

Réka

Réka a város legexkluzívabb fitnesztermébe járt edzeni. Kényelmesem elnyújtózott abaldachinos fekpadon, kezébe vette a súlyos drágakövekkel kirakott kézisúlyzót, és nekiállt, hogy tökéletesre faragja formáit.Szeretett itt testépíteni,nem volt kitéve a sok izomagyú és -testű fürkésző tekintetének, ráadásul potpuri helyett friss virágokat használtak légfrissítőnek.

Szólj hozzá!

2011.01.23. 15:13 dislexikon

Nusi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nusinak kevés pénze volt, ezért gazdagok dagadt, perverz macskáit sétáltatta a parkban meztelenül. Gitározott és Ciceró beszédeiből olvasott fel részleteket nekik.

Szólj hozzá!

2011.01.16. 15:16 dislexikon

Kleó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor Kleó elaludt délután a székében, és a takaró lecsúszott róla, a takarítónő odahívta kismellű barátnőit. A kíváncsi lányok és asszonyok sorba álltak, hogy saját kezükkel csodálják meg a modern sebészet e hibátlan remekművét, Kleó duzzadó melleit.

Szólj hozzá!

2011.01.09. 15:18 dislexikon

Trudi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trudit a szülei jogi pályára szánták, ő azonban már serdülőkorában eldöntötte: vasutas lesz. Mivel szülei nem nézték jó szemmel vonzódását a kötöttpályás közlekedés iránt, Trudi esténként az erdőbe rohant, hogy átadja magát szenvedélyének, és kézitükrét tárcsaként használva adta meg a szabad jelzést az erdő éjszaka közlekedő állatainak.

Szólj hozzá!

2010.12.20. 00:39 dislexikon

Auróra

Auróra rettenetes lázálmaiban rendőrnek képzelte magát, és az izzadtságtól a testére ragadt lepedőben a közeli erdőbe rohant forgalomirányítani. Ilyenkor azt imaginálta, hogy egy angyal pom-pom botokkal mutatja neki előre a helyes mozdulatokat.

Szólj hozzá!

2010.12.20. 00:22 dislexikon

Zsú

Címkék: gentileschi

Zsú a telepi kőpadokhoz járt légfuvolázni, hogy ne zavarja zenéjével a szomszédokat. A felbőszült nyugdíjas lakók azonban ide is utána jöttek, és csendre intették a szegény lányt, aki ezért - mindnyájunk legnagyobb kielégülésére - idővel az oboázásban lelte meg örömét.

Szólj hozzá!

2010.11.26. 15:23 dislexikon

Flóra

Címkék: melzi

Flóra önfeledten adja át magád a légcsellózásnak a kertben. Mivel anyukája lenézi a zenészeket, Flóra csak itt bontakozhat ki, és mutathatja meg, mi az, amit igazán szeretne csinálni. Mi is szeretnénk vele csinálni!

 

Szólj hozzá!

2010.11.14. 23:47 dislexikon

Viola

Címkék: lotto

Viola mondta a szomszéd kisfiúnak, Árpikának, lepje meg egy aranyeső-koszorúval, de a huncut kisfiú félreértette a dolgot.

Szólj hozzá!

2010.11.14. 23:41 dislexikon

Alma

Címkék: alma tadema

Alma nagyon elcsodálkozott, mikor egy különös véletlen folytán felfedezte a benne rejlő mágikus képességet: ha tollal cirógatja meztelen testét, felhevült tudata képes meggörbíteni a fakanalat.Mi bezzeg keményen állnánk mellette a sarat, így görbüljünk meg.

Szólj hozzá!

2010.11.02. 15:54 dislexikon

Hanna

Címkék: courbet

Hannát annyira elragadta a hév, hogy Bencét, az ölebet kényszerítette az ölébe, aki azonban Hanna sonkáit választotta inkább rögtönzött kedveséül. Bezzeg mi bármikor lemennénk kutyába a lány kedvéért!

Szólj hozzá!

2010.11.02. 11:32 dislexikon

Manó

Címkék: gauguin

Manót, az egzotikus szépségű zöldség- és gyümölcstolvajt otthonában tartóztatták le, mikor éppen egy hatalmas, díjnyertes epret próbált a párnája alá dugni. Az ágya alatt a napokban lábakelt tökültetvényre is ráleltek. Bizony, mi is szívesen kiélveznénk Manó tiltott gyümölcseit!

Szólj hozzá!

2010.10.28. 16:11 dislexikon

Nóra

Címkék: cranach

Nóra ledőlt csirkesétáltatás közben, hogy megszellőztesse fáradt tagjait. Fektében is szemmel tartotta szárnyasait, és hogy megakadályozza szökésüket, magával hozta könnyűfegyverzetét. Bátran állíthatom, mi sem futnánk sokáig előle!

Szólj hozzá!

2010.10.26. 18:28 dislexikon

Detti

Címkék: botticelli

Detti vénuszi idomait megirigyelve a helyi nudisták többször leköpték. Míg dús hajával és meztelen kezével törölgette magáról az idegen nyálat, barátnője a további atrocitások elkerülése érdekében a strandplédet dobta rá.

Szólj hozzá!

2010.10.26. 18:18 dislexikon

Gaia

Címkék: rubens

Gaia unottan nyomta le meztelen szkanderban férfi vetélytársait, akik a megsemmisítő vereség után hatalmas osztrigákat szürcsölve vigasztalódtak a jacuzziban. Bárcsak minket is legyűrne ez a duzzadó szépség!

Szólj hozzá!

2010.10.24. 17:25 dislexikon

Bori

Címkék: bouguereau

Bori annyi ideig élvezte a tenger simogatását, míg apró víziállatok lepték el meztelen testét. Képünkön éppen a fülére telepedett csigától próbál megszabadulni. Valljuk be, minket is nehezen vakarna le magáról!

Szólj hozzá!

2010.10.24. 16:55 dislexikon

Arina

Arina fürkészve tekint körbe, nem látja-e meg valaki titkos szenvedélye közben. Arina ugyanis földöntúli gyönyöröket él át, mikor a celofánt a testéhez dörzsöli. Azt hiszem, mi is elraknánk őt celofánba ínséges napjainkra!

Szólj hozzá!

2010.10.24. 15:39 dislexikon

Dia

Dia unta már elkísérni fiúját íjászatra, úgyhogy ilyenkor kedvenc szarvasbőr fotelén eldőlve, ujjait lábujjaival összekulcsolva ötölte ki az esti menüt.

Szólj hozzá!

2010.10.13. 17:30 dislexikon

Csilla

Csilla teste nem mástól, mint a pingpongtól lett ilyen tökéletes. Csodáljuk csak meg domborodó formáit csavart szervája közben, amelytől legszívesebben mi is lyukra futnánk.

Szólj hozzá!

2010.10.06. 01:22 dislexikon

Judit

A napi fess első sztárvendége Hernádi Judit még a Pogány madonna idejéből. Judit imádja a nagy, meleg, puha sálakat (ld. Szamba), és ügyel rá, hogy arcképe is viselje, ha a napsütésből az árnyékba húzódik nudizva.

Szólj hozzá!

2010.10.05. 01:07 dislexikon

Anadümé

Anadümé ki se lépett a tengerből meztelen fürdőzés után, már a parton meglepték őt a helyi szemfüles kereskedők porontyai. Íjat, tükröt, friss delfint akartak eladni neki, sőt, egyikük ügyes mozdulattal a lábméretét is levette, mert az apja egyedi cipőket gyárt méretre.

Szólj hozzá!

2010.10.05. 00:47 dislexikon

Nadja

Ki ítélné el Nadját, amiért szeret meztelenül fetrengeni egész nap az ágyán és egy ujjal vakargatni Mátét, a szobakutyát? Mi biztos nem. És hogy ilyenkor se szenvedjen semmiben hiányt, idős szeretője nőnek öltözve hordja be neki a napfényt kötényszámra.

Szólj hozzá!

2010.09.29. 10:45 dislexikon

Anabell

Anabell most már bánja fogadalmát, miszerint csak akkor adja oda magát, ha trombitázó gyerekek hullanak az égből. Mi nem bánjuk!

Szólj hozzá!

2010.09.19. 21:36 dislexikon

Szaffi

Szaffi magányos óráin a tengernél üldögél, gyönyörű mellét a szél cirógatja, miközben kedves lantját hallgatja, a lantot, amely hosszú idő óta egyetlen támasza.

Szólj hozzá!

2010.09.19. 19:50 dislexikon

Szuzann

Szuzann eligazítást kér a vénektől, merre van a tejgyűjtő, ők azonban egymásnak ellentmondva nyilatkoznak. Szuzannt a fürdőben kapta el a heveny fejhetnék, úgyhogy csak egy függönyt kapott magára, és már rohant is.

Szólj hozzá!

2010.09.13. 22:51 dislexikon

Éva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Éva imádja a botanikus kertet, ahol kedvenc növényeiről ki vannak írva a legfontosabb infók, és még almát is lehet lopni.

Szólj hozzá!

2010.09.13. 22:48 dislexikon

Kasztília

Más se kellett Kasztíliának: csupán egy órácskára feküdt ki meztelenül napozni a kertbe, mire felébredt, egész búcsú gyúlt köré, a férfiak tenyérrel mutogattak rá és gyerekeket dobáltak fel örömükben.

Szólj hozzá!

2010.09.13. 22:43 dislexikon

Bathsheba

Bathsheba megírta öreg szolgálójának, Danténak a felmondónyilatkozatot, de még engedte neki, hogy utoljára kifényesítse a lábát.

Szólj hozzá!

2010.08.29. 22:20 dislexikon

Virág

Virág elaludt a napon, ezért a fejét túlságosan megkapta a nap, úgyhogy inkább bemenekült a rétre, ahol nem zavarta senki monokinizés közben.

Szólj hozzá!

2010.08.29. 21:56 dislexikon

Esther

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esther fitneszbajnok, és a sporthoz sok energiára van szüksége. Indiai anyukája ezért nagyadag pacalpörköltet főz neki, amelyet aztán kedvenc smaragdos bödönéből kanalazhat ki.

Szólj hozzá!